Rječnik klasičnih arapskih termina / Dictionary of classical Arabic terms: gramatika, književnost, stilistika, metrika: arapsko-bosanski / grammar, literature stylistics metrics: Arabic-Bosnian - Tatarević, Sinanudin (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2022)
Munir Mujić, Rječnik klasičnih arapskih termina: gramatika, književnost, stilistika, metrika: arapsko-bosanski, Sarajevo: Centar za napredne studije, 2019. Str. 198, ISBN 978-9926-471-17-0.