Nadnaravni jezik Kur'ana / The Miraculous Language of the Qur’an: Evidence of Divine Origin (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2022)
Saeh, Bassam, Nadnaravni jezik Kur'ana, s engleskog preveo: Munir Drkić. Sarajevo: Centar za napredne studije, 2018. str. 104. ISBN 978-9958-022-68-5.