Brojanje ljudskih žrtava / Body Count: Kvantitativni pregled političkog nasilja po svjetskim civilizacijama / A Quantitative Review of Political Violence Across World Civilizations - Sheikh, Naveed (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2022)
No abstract.