Rađanje novih epistemologija: promijenjena struktura znanja u postnormalnim vremenima - Duranović, Amina (Context: Journal of Interdisciplinary Studies, 2025)
Ziauddin Sardar (ur.), Rađanje novih epistemologija: promijenjena struktura znanja u postnormalnim vremenima, Sarajevo: Centar za napredne studije, 2024, 223 str., ISBN 978-9926-555-01-6.